Home » Activiteiten » Cirque Constance gaat internationaal

Cirque Constance gaat internationaal

Tijdens de vierde editie van CCCafé op vrijdag 10 april verwelkomt Cirque Constance twee internationale muzikale gasten in het Oud Stadhuis in Kaprijke: Sonic Jesus en MDME SPKR.

In september 2014 vond het tiende en laatste Cirque Constance Festival plaats in Kaprijke. De organisatie verklaarde het toen al: het festival is dood… maar Constance blijft leven! Belofte maakt schuld. Ondertussen vond Cirque Constance nieuw onderdak in het Oud Stadhuis in Kaprijke. Sinds eind december kan je er maandelijks terecht voor het Cirque Constance Café, kortweg CCCafé.

Een geut Tripoliet en een scheut livemuziek, dat is het eenvoudige recept. De voorbije maanden verblijdden TOGTONT, de tandem Rodrigo Fuentealba – Karen Willems en The Fur de stamgasten al met hun muzikale escapades.

Op vrijdag 10 april organiseert Cirque Constance niet alleen een CCCafé maar ook een CCClub. En voor de eerste keer zijn er internationale gasten. En wat voor gasten. De Neither Virtue Nor Anger European Tour van de Italiaanse band Sonic Jesus houdt namelijk halt in Kaprijke. De band speelt een mix van psychedelica, sixties en krautrock. De Britten van MDME SPKR spelen het voorprogramma. Zij serveren garage, grunge, punk en andere luidruchtige aanverwanten.

CCCafé/CCClub vindt plaats op vrijdag 10 april. Je vindt het Oud Stadhuis op het Plein in Kaprijke. De toegang tot CCCafé is gratis. Voor de concerten in CCClub betaal je amper 5 euro. Deuren om 20 uur, concerten vanaf 21 uur.

Meer info op facebook.

Bert