Home » 2008-2014 » ROCK EARTHFIELD NADERT MET RASSE SCHREDEN

Rock Earthfield, het driedaags festival van vzw Oemtata in hartje Ertvelde, zit er weldra aan te komen. Op 8, 9 en 10 juli is het zover!

Op vrijdagavond trapt The Hook af, waarna The Skarminkels en d’Onderhond op wereldse wijze de avond verderzetten. Zaterdag staan op het podium (vanaf 13u): Humanoid Fossil, Les Bon Vivants, Battlecar Relaxtacy, Waxflower, Trashbeatz (special act), Handbrake, Cosmic Fools en The Blue Clay. Zowel vrijdag als zaterdag wordt de nacht ingegaan met een (illegal) festival party.

Zondagmiddag dan is er de bluesbarbeque: één stuk vlees/groenteburger met groentjes en brood voor slechts 4 euro! (tot zolang de voorraad strekt) Naast de smaakpapillen worden ook de oren verwend: Scrappy Tapes, Lucy’s Mood en Busjan Trio zingen de blues. Poëtische intermezzo’s zijn van de stembanden van Stijn Vranken (geselecteerd door Poemtata).

Aan de rand vindt u ook: mojito’s, crocques, zwemgelegenheid, petanquetornooi, massagestand, oemtapolis moviefest, radio Oemtata en op zaterdag een festivalmarktje.

Meer informatie? Check http://oemtata.be/RE

Evelyn