Home » 2008-2014 » Tweede voorronde Cirque Constance Roadshow

De eerste voorronde van de Cirque Constance Roadshow zit erop. Het ging er hard aan toe, het ging er zacht aan toe, het ging er Nederlandstalig aan toe. Proficiat aan de winnaar Woesten!? en de publiekswinnaar Deer Boa. Vrijdag houdt de Roadshow halt in jeugdhuis ‘t Ende in Waarschoot.Surreal Lipstick Tragedy
Via een advertentie op Facebook in augustus 2012 vonden deze 4 muzikanten elkaar en besloten ze samen een band te starten. Al snel deden ze enkele optredens en in november 2012 nam de band hun eerste tracks op. Deze gasten brengen u stevige garage-rock.

Jack In The Box
Jack In The Box is de groep rond Antje Cochuyt. Gewapend met een ukelele schrijft An songs rond de grote thema’s als angst, liefde en demonen, maar ook fragmenten uit het dagelijkse leven komen aan bod.Deze vierkoppige band klinkt soms verrassend minimalistisch, bombastisch, vrolijk of melancholisch. Maar hoe dan ook, recht naar het hart.

Novis
Novis is een bende jonge gasten die houden van seventies rock & roll.Be prepared!

Attic Isolation
Attic Isolation werd in juli 2011 opgericht door vier muziekliefhebbende vrienden. Hun gemeenschappelijke interesse voor muziek zorgde voor een zekere gedrevenheid. In hun repetitieruimte was er plaats genoeg om hun inspiratie de vrije loop te laten gaan. In oktober 2012 nam deze band hun eerste demo op.

Meer info over deze voorronde vind je op facebook en op de website van Cirque Constance.

Bert