Home » Activiteiten » Underground Network Meetjesland natuurlijk dadde

Underground Network Meetjesland natuurlijk dadde

Wij van Cirque Constance dachten dat wij dat waren. Maar neen, het Underground Network Meetjesland bestaat écht. En al heel lang eigenlijk. Wat voor kloten zijn wij eigenlijk, dat wij daar eerder geen aandacht hebben aan geschonken??? Het zat al lang in mijn pijplijn, bij deze! Het werd tijd, Bardie Boy! De jongens vragen er al een tijdje achter, en terecht.

Jawel natuurlijk is er in ons landelijk gezapig Meetjesland nood aan wat beweging. En ja, mijn God, wij drinken daar heel graag een pintje bier bij, of ook niet. Tournée Minerale? Doe maar. Of grassoorten die gloeien in het donker en ruiken als groentensoep. Het zal wel zijn, beste kerels. En, vooral, weg met de platgetreden paden. De ene dag kleinkunst. Akkoord. Maar de volgende dag punk toch? En hardcore? En metaal van velerlei soorten. Een Badder in je gezicht. Is het echt waar dat die stoppen? Dat kan toch geen waar zijn? Dat mag toch niet? Waar zijn de opvolgers gebleven? En programmeren onze jeugdhuizen nog genoeg van dit alles?

Oproep aan Underground Network Meetjesland: hier zijn al onze paswoorden. Breek in op de facebookpagina’s van Cirque Constance, Meetjeslands Muziekplatform en dergelijke … Breek in op onze website, hij is voor JULLIE gemaakt. Kerels met het kloppende hart op de juiste plaats. Kwekers van gerst en gras op voor flikken onbekende terreinen. Hou de gloei rood. Hou de vlam in de pijp. En misbruik ons, Meetjeslands Muziekplatform! Wij willen uw slet zijn! Doen!

PS: ik ben sinds kort vriendje op jullie facebookpagina /unmeetjesland, en al mijn vrienden binnenkort ook!!!!

Jen legt het in dit AVS-filmpje heel duidelijk uit: klik hier!

Bard