Home » 2008-2014 » Vrijdag: derde voorronde Cirque Constance Roadshow

Na de voorronde in Waarschoot mogen Jack – in the box (jury) en Novis (publiek) door naar de halve finales van de Cirque Constance Roadshow 2014. Morgen vindt de laatste voorronde plaats in de Oemtata in Ertvelde. De eerste noten worden door de versterkers gejaagd om 20u.

Sleeping Bear
Sleeping Bear is opgericht op 28 september 2013 en bestaat uit twee jongemannen die wel eens gaarne wat muziek spelen. Alternative / ambient

Togtont
Deze band, bestaande uit vier jonge gasten, werd opgericht in de zomer van 2012. Ze brengen u een mix van post-rock, post-metal.

Unknown Five
Een boreling die rechtstreeks vanuit de vruchtbare, smerige stonerschoot komt gegleden die ook haar invloeden Kyuss, Truckfighters, Black Sabbath, Dozer en Queens of the Stone Age met lepeltjes ijzernagels en schuurpapier grootbracht. Rock met weerhaken die ontploft, ontzet, en de adem ontneemt. Verwacht niet thuis te komen zonder kleerscheuren.

Al di Miseria
Seks, drugs en opera! Een uitdagende mix van theatraal cabaret en opera doorspekt met een flinke dosis post-rock. Een must-see, must-experience voor elke muziekliefhebber.

Meer info over deze voorronde vind je of facebook en op de website van Cirque Constance.

Bert