Home » 2008-2014 » Workshops op Meewind

Op zondag 23 november wordt iedereen in Eeklo verwacht voor Meewind. Die dag zetten we het Meetjesland op de muzikale kaart!

Vanaf 13u kan je in N9 fabriek terecht voor drie muzikale worskhops:

> Gitaaronderhoud met Karel Lievens
Wil je weten hoe je snaren moet vervangen, de nek van je gitaar moet afstellen of frets kan bijvijlen? Of wil je eindelijk van die vervelende kraak in de potmeters vanaf? Kortom, heb je vragen over het onderhoud en herstel van je gitaar? Dan kan je bij Karel Lievens terecht!

> Djembével vervangen met Trui Vanhauwaert
Een djembé is een uitgehold stuk lekyhout overspannen met een geitenvel, zo leert Wikipedia ons. Wat we daar niet te weten komen is hoe je in godsnaam zo’n geitenvel kan vervangen. Maar geen nood, Trui Vanhauwaert komt het in de praktijk tonen. Ook andere tips & tricks komen aan bod.

> Electronic music production i.s.m. Musicasa
Vandaag de dag heeft een muzikant zowat alle tools ter beschikking om zelf muziek op te nemen en te produceren met de computer. Dit is vaak een moeilijk proces en het eindproduct voldoet niet altijd helemaal aan de wensen. Maar vrees niet. Bij ‘Creative Music Institute’ Musicasa uit Knesselare weten ze er alles over. Kom gerust langs met al je vragen over opnamemethodes, software en productietechnieken.

Alle workshops zijn gratis. De experts staan de hele namiddag ter beschikking. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven. Kom gewoon eens af!

Meewind is volledig gratis. Het volledige programma kan je hier bekijken. Kom je langs? Meld je aan op Facebook!

Bert